About Us

onze bands

photo-1550590774-adc439e48ac6-scaled.jpeg

Resonance

Resonance is een band met jonge mensen die muziek maken voor Jezus. Wij zijn eind 2018 begonnen en spelen sindsdien veel covers van christelijke nummers of christelijk gemaakte nummers. We spelen veel verschillende soorten muziek, maar wat ons het meest ligt is Worship en R&B. 

Onze teksten gaan vaak over de simpele boodschap dat God van je houdt en een plan heeft met je leven. Hiermee hopen we jong en oud te bereiken. Daarnaast hopen we als band een getuigenis te zijn van wat God kan doen door jonge mensen die een verlangen hebben om mensen te bereiken

Afbeelding van WhatsApp op 2024-03-01 om 21.47.24_f14ff15e

Deep waters

De band ‘Deep Waters’ zingt worship liederen waarbij het verhogen en aanbidden van God centraal staat. De naam van de band symboliseert de leiding en richting van God die we krijgen tijdens de diepere wateren van het leven.

Door de muziek heen getuigen we van Gods overvloedige kracht, liefde en genade die we mogen ervaren wanneer wij ons hart op God richten. We kijken ernaar uit om samen met jullie God te verhogen!

Heaven Sent

wesley-tingey-223059-unsplash-min.jpg

De band Heaven Sent is spontaan ontstaan bij een Outreach naar Tsjechië. Dat is alweer zo’n 13 jaar geleden.
Wij vinden het ontzettend leuk om samen te zingen en helemaal als dat mag zijn tot eer en glorie van God. De liedjes geven veelal Gods grootheid, goedheid en genade weer. Al zingend geven wij deze boodschappen mee aan het aanwezige publiek en vooral aan hen die God nog niet persoonlijk kennen. Zij horen over Zijn bestaan en Zijn Persoonlijkheid. Wij treden vnl. op in Amersfoort, onze eigen kerk, maar gaan ook graag mee met teams naar andere plaatsen om daar de kerk te ondersteunen met Evangelisatie overdag en een concert in de avond. Ons repertoire proberen wij zo verfrissend mogelijk te houden door eigentijdse muziek ten gehore te brengen. Nieuwe liedjes, soms tekstuele aanpassingen en vaak oefenen is een toewijding die wij graag maken. Uiteraard hopen wij nog voor vele jaren ons door God gegeven talent te gebruiken om verloren zielen te bereiken met het Evangelie.

Jongeren Koor

Sold Out

Wij zijn Sold Out voor Jezus!
Dit uiten wij door onze zang en muziek om Gods naam groot te maken. Sold Out bestaat uit muzikale en enthousiaste jongeren die niets anders willen, dan mensen te raken en bekent laten maken met het evangelie van Jezus. De liederen die we zingen zijn divers, soms ingetogen, meeslepend, ontroerend, vrolijk en vol aanbidding. Verschillende stijlen, maar één dezelfde boodschap.

Jeremiah

Ik ben Jeremiah Etnel, een evangelische rapper. Op het podium heet ik MC Amos, wat betekent God gedragene. Ik hou van muziek in het algemeen ook veel van rap ik vind het geweldig om te doen! Ik rap om mensen te bereiken en God te verhogen met de talent die Hij mij gegeven heeft.

Rappers

Janique

Janique is een gospel rapper die de kracht van rapmuziek gebruikt om een boodschap van geloof, hoop en liefde over te brengen en te verspreiden. Met zijn unieke stijl en vurige passie voor zijn geloof, rapt hij over wat God in mensen hun levens kan doen.

One80 Leiders

Christopher en Brenda Connor coordineren alle zaterdag activiteiten. 

Afbeelding van WhatsApp op 2024-02-26 om 23.12.36_bf933e25

Wil je meer weten?

Neem contact met ons op!

info@dedeuramersfoort.nl